Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/egeloev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Egeløvparken

Nu kan der måske blive til lidt ekstra under juletræet i år.

Det er lykkedes for Jer at få nedsat á-conto varmebidraget med 2/3 af den forventede varmebesparelse i forbindelse med facadeudskiftningen og de nye vinduer i køkkensiden.

Årsagen til dette er at man på det sidste beboermøde besluttede at boligforeningen 3B´s administration skulle undersøge mulighederne for at fravige sin sædvanlige praksis på området.

Afdelingsbestyrelsen har sammen med forslagsstilleren på beboermødet på fornuftig vis argumenteret for sagen og dette har medført at vi nu kan se frem til den forventede varmebesparelse ca. 15 måneder før tid, da man ellers skulle afvente det endelige varmeregnskab for 2013.

Det betyder i praksis at der fra januar 2013, vil blive opkrævet et mindre varme á-conto bidrag på din huslejeopkrævning, der vil i nær fremtid blive omsendt en skrivelse fra administrationen, hvoraf det fremgår hvad det betyder for lige præcis din bolig.

Vi i afdelingsbestyrelsen tror på en markant varmebesparelse for de fleste, men det betyder så ikke, at vi ikke arbejder videre med endnu flere tiltag for yderligere besparelser på alle former for energi i Egeløvparken, dette gælder både hos os selv, men ikke mindst i vores drift i afdelingen.

Mange hilsener fra afdelingsbestyrelsen.