Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/egeloev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Egeløvparken
Forum problem

Vi beklager, at der til stadighed er fejl i forummet på Egeløvparkens hjemmeside.

Fejlen er kun synlig for brugere som har internet browseren Internet Explorer. Fejlen ses som knapper inde i forummmet, der fremkommer som sorte bjælker uden tekst, disse sorte bjælker er knapper med hvid tekst, som bruges til at redigere sin profil og til at ændre sit password mm.

Der arbejdes på at der kommer en opdatering af netop dette plug-in, således at disse knapper vil blive synlige for alle. Har du problemer der er relateret til dette, er du meget velkommen til at få hjælp fra vores webmaster, som kan kontaktes på email adressen: afdelingsbestyrelsen1015@gmail.com.

Ønsker du selv at løse problemet kan du med fordel skifte Internet Explorer ud med Mozilla Firefox, da dorummet og Firefox arbejder meget bedre sammen. Derudover er Internet Explorer også en af de mest usikre browsere at bruge når det kommer til virusangreb.

Du kan hente Mozilla Firefox fra dette link: https://www.mozilla.org/da/firefox/new/

Med venlig hilsen
Afdelingsbestyrelsen