Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/egeloev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Egeløvparken

Kære beboer

Du har modtaget en velkomstmappe "Madam Skrald" der introducerer ny affaldssortering i Egeløvparken. I mappen fulgte et brev fra Ejendomskontoret og Herlev Kommune, en sorteringsvejledning for Egeløvparken, pjecen "Madam Skrald" samt ark med klistermærker for brug til sortering.

Du kan her på siden downloade brevet, sorteringsvejledningen og pjecen.

Det nye er, at vi kan sortere plast og metal i de dertil opsatte beholdere på vores affaldsøer. Vi håber, at du vil tage godt imod tiltaget, så vi kan få bragt vores dagrenovationsaffald ned og dermed bidrage til at skåne miljøet samt spare penge på vores dagrenovationsudgifter i Egeløvparken.

Vi vil løbende være i dialog med Herlev Kommune om forbedringer, bl.a. på baggrund af beboernes erfaringer. Ved beboermødet den 19. maj vil vi evaluere, udveklse erfaringer og gode ideer.

Et godt tip: Du finder masser af inspiration og gode ideer til indendørssortering på: www.pinterest.com/herlevgenbrug/pins

Har du spørgsmål til hvordan du skal aflevere dit affald, kan du kontakte Ejendomskontoret.

Mange hilsner
Afdelingsbestyrelsen

Vedlagte dukumenter til download:
– Brev fra Ejendomskontoret og Herlev Kommune    [ KLIK HER ]
– Sorteringsvejledning for Egeløvparken   [ KLIK HER ]
– Pjecen "Madam Skrald"   [ KLIK HER ]
– Indendørs affaldssorteringsløsninger   [ KLIK HER ]