Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/egeloev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Egeløvparken

Det er med stor beklagelse at undvære en af de drivende kræfter i afdelingsbestyrelsen, specielt i en tid, hvor vi står overfor mange udfordringer inden for den nærmere fremtid.

Det er et stort arbejde at være aktiv i afdelingsbestyrelsen, hvis man ønsker at gøre en forskel.

Vi i afdelingsbestyrelsen håber naturligvis at det udtrædende medlem af afdelingsbestyrelsen får den fornødne tid til at passe sit erhverv og sin familie på betryggende vis, men håber at det kun er midlertidigt og han vil finde tilbage i afdelingsbestyrelsen igen, som fuldgyldigt medlem på et senere tidspunkt.

"Det er med stor beklagelse, at jeg må trække mig som næstformand fra bestyrelsen i Egeløvparken. På grund af stor tilgang på min køreskole, kan jeg ikke afsætte den nødvendige tid det tager at sidde i bestyrelsen. Der var og er mange opgaver som skulle sikres, for at i ,beboere i Egeløvparken, har en god og bæredygtig bolig. Min drøm om et godt miljø og nabovenskab lever stadig. Egeløvparken både kan og skal blive bedre, venskab mellem naboer og nabohjælp kan blive bedre. Dette kan styrkes ved samvær, jeg har derfor spurgt og fået lov til at være med i festudvalget og glæder mig til vi ses, måske til en sommerfest eller lignede. Jeg takker for den opbakning, jeg har fået i tiden som næstformand og vil bede alle bakke både den nye næstformand samt bestyrelsen op, de gør alle et stort arbejde," lyder det fra John Oksquist