Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/egeloev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Egeløvparken

Der inviteres til stor 40 år´s jubilæumsfest for Egeløvparken´s beboere Lørdag d. 29/9-2012.

Vi starter dagen med lidt fællesarbejde i området, så hvis du kan bruge en skovl, kost, hammer eller en pensel så er du mere end velkommen til lidt socialt samvær over en kop morgenkaffe og brød.

Lad også børn og barnlige sjæle lege, som vi gjorde det i gamle dage, med sækkeløb, tovtrækning, hoppeborg, slå søm i, mm.

Der bydes også på loppemarked, hvor også du er velkommen med en stadeplads, hvis du har noget du gerne vil af med.

Vi slutter dagen med en overdådig middag i et opvarmet fest telt, som er rejst på fodboldbanen, hvor der også bydes op til dans og musik.

Herlev´s borgmester vil også være at finde i teltet ved middagen, som vil blive efterfulgt af andre former for underholdning.

Afdelingsbestyrelsen efterlyser i den anledning, beboere der har boet her siden byggeriets start, som kunne tænke sig at bidrage med en lille historie fra fortiden i Egeløvparken.

Du kan se det fulde program, ved at klikke her.

Billeter sælges indtil mandag d. 17/9-2012 fra ejendomskontoret i åbningstiden og afdelingsbestyrelsens kontor alle hverdage fra kl. 15.30-16.30, derr kan også betales via netbank.