Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/egeloev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Egeløvparken

YouBio-boksen giver nu adgang til kabel-tv. YouBio Boksen kan nu også bruges til at se digitalt kabel-tv fra YouSee.

YouSee har udsendt en software opdatering via internettet, så boksen nu både kan bruges til at se YouBio på fladskærmen samt som MPEG4 tv-modtager, så man kan se sin tv-pakke. Software opdateringen kræver, at boksen er tilsluttet internettet (kræver ikke YouSee Bredbånd).    

YouBio Boksen er således et nyt alternativ, hvis man har et MPEG2 fjernsyn derhjemme, og dermed ikke har adgang til alle kanaler efter de digitale MPEG2 slukker d. 9. april.

YouBio Boksen koster 495 kr.

YouBio boksen er dog ikke afløseren for YouSee Plus boksen.

Åbning af tv-kanaler for YouBio Boks-kunder bliver tilbudt at opdatere deres bokse. Opdateringen tager op til et par minutter. Efter opdateringen skal man gå ind i ”Indstillinger” > ”Indlæsning af kanaler” og til slut vælge ”Indlæs standard opsætning”, så har man adgang til sin tv-pakke fra YouSee med det samme.  Vær opmærksom på at antennekablet sættes i boksen, inden der søges efter kanaler.  Antennekablet sættes ind bag på boksen, (under den sorte plastik dut, som skjuler DVB-C-stik).

TV uden HDMI-indgang?

YouBio boksen tilsluttes via HDMI-stik og har man ikke HDMI-indgang på fladskærmen tilbyder YouSee et gratis YouBio Boks scart kabel, som gør det muligt at bruge boksen på et fjernsyn uden HDMI-indgang.

Kablet kan udleveres ved at kontakte YouSee Kundesupport på 70 70 40 40 eller i TDC Butik fra 2. april.

Håber det hjælper Jer beboere som ikke har mulighed for at se HD kanaler efter d. 9. april 2013. (alternativet er at man skal investere i nyt TV, som kan modtage disse signaler.)