Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/egeloev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Egeløvparken

Afdelingsbestyrelsen ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Vi glæder os til at udføre de opgaver vi er blevet stillet af Jer som beboere også i det nye år 2014.

Det forgangne år har været præget af mange spændende opgaver, hvor vi blot vil nævne nogle få, som har haft stor betydning  for os alle.

Her tænker vi på afslutningen af byggesagen, som har været præget af en konkurs hos Jønsson, som havde hovedentreprisen, de mange ny ansatte i boligselskabet 3B's administration, hvor vi har fået fordel af en ny driftchef og områdechef.

Endvidere har vi fået udført adskillige opgaver i afdelingen, finansieret ved hjælp af en positiv låneoptagning i forbindelse med den seneste byggesag.

Den positive trend i afdelingen skal videreføres i de kommende år, for til sidst at slutte med en helhedsplan for afdelingen og området omkring os, til glæde for de nuværende men også nye beboere her i Egeløvparken. Det skal fortsat være et af de mest attraktive steder at bo i Herlev.

Vi glæder os til at kunne præsentere en sådn pln for Jer i det kommende år.

Jeg vil som formand for afdelingsbestyrelsen gerne rette en ekstra tak til den siddende afdelingsbestyrelse og dens familier, de mange frivillige kræfter, som stiller  sig til rådighed, for ikke at glemme de engagerede medarbejdere i administrationen de bedste hilsener fra formanden for afdelingsbestyrelsen, på vegne af afdelingsbestyrelsen.