Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/egeloev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Egeløvparken

19. maj 2014 kl. 18.00-19.00 i selskabslokalet

Fra januar 2014 har I kunne sortere både plast og metal ved alle dagrenovationsøerne. Ejendomskontoret i Egeløvparken har sagt ja til at deltage i et udviklingsprojekt, hvor målet er, at vi med tiden kan spare penge på affaldshåndtering. Det er et ambitiøst mål. Men vi er allerede godt på vej.

Egeløvparken ligger på 3. pladsen
I marts så Herlev Kommune nærmere på, hvem der har sorteret mest i februar måned, og resultatet var en 3. plads til Egeløvparken. Det er en rigtig flot start. Allerede efter en måned kom der flere henvendelser om overfyldte beholdere til plast. Derfor satte vi tømning på plast op til en gang om ugen i stedet for hver 14. dag.

Program
På mødet vil vi fortælle mere om ordningen, I kan få praktiske sorteringsråd fra 4 familier fra Egeløvparken, og I kan stille spørgsmål til afdelingsbestyrelsen og kommunen.

  • Velkomst v. afdelingsbestyrelsen og Herlev Kommune
  • Fire forsøgsfamilier fortæller om deres oplevelser med indendørs sortering
  • Herlev Kommune fortæller om affaldssortering
  • Ejendomskontoret giver status – er der mindre dagrenovation?
  • Giv os din mening – deltagerne får mulighed for at stille spørgsmål
  • Opsamling og afslutning

 

Afdelingsbestyrelsen byder på sandwich til de fremmødte

Vi håber, at I vil komme og dele jeres meninger med os, så vi sammen kan finde den bedste vej til mere sortering i Egeløvparken. Mødet afholdes lige inden regnskabsmødet.