Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/egeloev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Egeløvparken

Efter at have læst vores borgmesters nytårstale, er det glædeligt at se hvad vores fællesmøde med Herlev's borgmester, samt andre repræsentanter, har medført.

Vi bliver taget seriøst omkring afdelingsbestyrelsens ønsker omkring bl.a. en bedre kollektiv trafik her oppe i det nordlige Herlev og at man ønsker en fortsat dialog med os som forening og boligforening, med henblik på at gøre vores lille "by" en større del af Herlev samfundet.

Vores møde medførte at der skal udarbejdes en helhedsplan for vores afdeling og "naboer", således at vi bliver i stand til at imødekomme de store udfordringer vi står overfor her i afdelingen fremover.

Det er altid positivt at arbejde for sagen, når den følges op af beslutningstagerne allerede på forhånd.

Som der blev sagt på mødet, vil Herlev Kommune ikke stå i vejen for udviklingen i Egeløvparken. Afdelingsbestyrelsen ser frem til at præsentere en handlingsplan og en helhedsplan for vores lille by Egeløvparken, inden for den nærmeste fremtid og vil naturligvis løbende holde Jer ajour her på hjemmesiden.

Godt Nytår til Alle fra Afdelingsbestyrelsen