Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/egeloev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Egeløvparken

YouSee tager nu fat på sidste fase af afviklingen af det ældre digitale tv-signal kaldet MPEG2, og vil fremover udelukkende satse på HDTV i YouSee tv-pakker.

De digitale tv-kanaler som slukkes, er kanaler, der er MPEG2 kodet, og som også findes i en HD-version (MPEG4 kodning). Der er derfor kun tale om at slukke for digitale MPEG2 kodet kanaler.

Den 9. april slukker YouSee for MPEG2-udgaven af de 31 kanaler, der både sendes i MPEG2 og MPEG4 version (HD). Det gør YouSee for at sikre, at der i fremtiden bliver plads til at udvide antallet af HD-kanaler.

Er man i tvivl, om ens tv-løsning har en MPEG4 modtager, eller er det et billedrørs-tv eller et ældre fladskærms-tv som man har, anbefaler vi, at tage YouSees TV-Test. TV-Testen viser om man skal gøre noget efter d. 9. april 2013.

Med TV-Testen kan du tjekke, om du kan modtage HD-kanaler på dit tv. Men bemærk at du skal tage testen for hvert tv du har.

Tag TV-Testen på dette link:  http://yousee.dk/tv-testen

yousee.dk/merehd finder du en oversigt over kanaler som slukker i MPEG2 og som fra 9. april 2013 kun sendes i HD, en guide til hvordan man indstiller sit tv og andre gode råd om hvad man selv kan gøre udover at tage TV-Testen.

Med venlig hilsen

Afdelingsbestyrelsen & Antenneudvalget