Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/egeloev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Egeløvparken

Afdelingsmødet er afdelingens øverste bestemmende organ. Det betyder, at afdelingsmødet behandler og godkender afdelingens budget for det kommende år og vælger medlemmer til afdelingsbestyrelsen. Det er også på afdelingsmødet, du kan høre om afdelingsbestyrelsens arbejde og driften af afdelingen. Du har mulighed for at stille spørgsmål og få svar, og du kan fremlægge dine egne synspunkter.

Afdelingsmødet behandler også indkomne forslag fra afdelingsbestyrelsen og fra beboerne – og det er afdelingsmødet, der godkender afdelingens husorden.

Hvert lejemål har to stemmer, og du skal møde personligt frem for at kunne stemme. Du kan derfor ikke afgive stemme ved fuldmagt.

Derudover har du mulighed for at hilse på afdelingsbestyrelsen og dine naboer.

Der er derfor mange gode grunde til at deltage i afdelingsmødet, og vi glæder os til at se dig.

I hæftet her finder du alt det materiale, du har brug for til mødet. Du kan se afdelingsbestyrelsens budgetforslag for 2016 og eventuelt indkomne forslag, som afdelingsmødet skal tage stilling til.

Læs hele indkaldelsen ved at klikke HER