Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/egeloev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Egeløvparken

KAB forlænger perioden med basal-drift

KAB og de lokale driftskontorer vil være lukket for personlige henvendelser frem til 14. april. Den daglige drift er velfungerende trods de uvante vilkår

 

Opfordring fra afdelingen

Vi vil opfordre beboerne til at holde afstand og vise hensyn til hinanden i denne svære tid, det er vigtigt at vi ikke i Egeløvparken er med at sprede smitte. Når legearealerne benyttes, så skal myndighedernes anbefalinger følges.

Hvis I oplever at der samles mere end 10 personer på vores legearealer, så er det vigtig at I kontakter politiet, så de kan gribe ind.

Det er ikke særlig hensynsfuldt over for vores ældre beboere at højne risikoen for smitte på denne måde, specielt ikke hvis det er folk der ikke bor i bebyggelsen, og derfor ikke skal leve med de efterfølgende konsekvenser.

 

Besked fra KAB

Vores daglige liv er så meget anderledes nu end for bare få dage siden.

For at stoppe spredningen af coronavirus skal vi holde afstand og passe på hinanden. Som beboer – og som afdelingsbestyrelsesmedlem – har du med stor sandsynlighed stor viden om beboerne i din afdeling.

Du ved, om der er beboere, der har brug for hjælp, er i en særlig udsat situation eller savner aktiviteter, der nu er aflyst.

Mange steder er man i KAB-fællesskabet i fuld gang med at organisere indkøb for ældre, fællessang fra altanerne og meget andet. Også medarbejderne i hele KAB-fællesskabet melder sig klar til at give en hjælpende hånd.

Det er fællesskab. Og det er nærvær.

Det er flot, og det gør os stolte af det fællesskab, vi er sammen om i de almene boliger.

Vi vil gerne dele nogle af de gode ideer med jer, og dermed give jer inspiration til, hvordan vi kan passe på hinanden og hjælpe hinanden – selv om vi skal holde fysisk afstand.

Det er ideer til, hvad afdelingsbestyrelsen kan gøre. Og ideer til, hvordan man som nabo kan give en hjælpende hånd til dem, der har behov for det.

Det er deling af viden om gode tiltag, som initiativrige afdelingsbestyrelser og aktive mennesker rundt omkring både i og udenfor fællesskabet allerede har sat i værk.

De vedhæftede opslag er eksempler på, hvad man kan sætte op i opgangene. De kan printes og sættes op, så man kan skrive sig på, de kan lægges på Facebook eller hjemmeside – eller de kan mailes videre.

Kig på det og brug det, som det nu passer til jeres afdeling. Husk ligegyldigt hvad:

Hold afstand og vis hensyn.

Med mange venlige hilsner – og pas godt på dig selv og hinanden

 

Generel information omkring hjælpenetværk & Postkort til nabohjælp:

Sådan kan du hjælpe

Røde Kors hjælpenetværk

Postkort – nabohjælp_dansk dobbelt

Postkort – nabohjælp_engelsk dobbelt