12. november 2012 starter kanalomlægningen hvor YouSee justerer deres tv-pakker.

Ændring i tv-pakkerne giver mere HD og intet analog sluk

YouSee øger antallet af kanaler, der sendes i HD-kvalitet, så kunder med en Fuldpakke kommer op på flere end 30 HD-kanaler. De nye kanaler som sender i HD er bl.a.: Animal Planet, NRK1, TV4, NDR og RTL.  Samtidig vil der være et uforandret antal analoge kanaler i de tre tv-pakker, fordelt med 9 i Grundpakken, 15 i Mellempakken og 31 i Fuldpakken.

Alle får igen adgang til TV 2 Regionerne Nabo

Sidste år valgte YouSee at stoppe distributionen af den såkaldte TV 2 Region Nabo. Den beslutning var mange kunder kede af, og YouSee har besluttet at genoptage distributionen af TV 2 Regionerne Nabo kanalen. Det betyder, at man også i HD vil kunne se nabo regionen til den TV 2 Region, som man kan se i dag. I Region Hovedstaden vil det betyde, at man som i dag kan se Lorry i HD og fremover også kan se TV 2 Øst i HD. Dermed får alle YouSee kunder med standard tv-pakker adgang til én ekstra TV 2 Region Nabo kanal.

Mellempakken får to BBC-kanaler

Efter nogle år uden ændringer udvides Mellempakken med to kanaler fra britiske BBC. Det drejer sig om nyhedskanal BBC World News, som hidtil kun har været tilgængelig for kunder med Fuldpakken. Desuden kommer BBC Knowledge, som er ny i både Mellem- og Fuldpakken. BCC Knowledge er en fakta- og dokumentarkanal med fokus på videnskab, historie, teknologi m.v. Derudover er Fuldpakken allerede i august blevet udvidet med CANAL8 Sport.

Hvornår går de nye kanaler i luften?

Omlægningen af YouSee's tv-pakker starter 12. november og vil vare et par dage frem. Afhængig af, hvor i landet man bor, sker det enten 12., 13. 14. eller 15. november 2012.

Selv om det ville være skønt og ideelt, så kommer de nye kanaler desværre ikke altid ind på tv’et helt af sig selv. På yousee.dk/tv2013 kan I lære alt om kanalomlægningen, finde vejledninger og hjælp til at indlæse jeres kanaler igen og andet, som man skal foretage sig for at få mest ud af sin tv-pakke. Har man en YouSee Boks finder boksen automatisk kanalerne.

Hent jeres nye kanaloversigt

yousee.dk/nykanaloversigt kan I downloade jeres nye kanaloversigt. Kanaloversigten indeholder det nye tv-udbud med kanalplads, digitale kanalpladser og analoge frekvenser. Det er også muligt at hente en kanaloversigt over jeres radioudbud.