Retningslinjer for Egeløvparkens forum

1) Vi beder om en pæn og ordentlig tone i forummet. Overholdes dette ikke, forbeholder vi os retten til at slutte tråden og evt. slette indlægget.

2) Alle beboere uanset uanset køn, etnicitet, bopæl og social arv skal kunne forvente samme behandling.

3) Opret ikke to indlæg om samme emne, stil hellere nytilkomne spørgsmål i samme indlæg som du startede debatten i.

4) Placer kun dit indlæg i én kategori. Oprettes samme indlæg flere steder, vil de indlæg med mindst tilknytning til kategorierne blive slettet.

5) Hav tålmodighed. Forum er ikke chat, og du skal ikke svare i eget indlæg blot for at opdatere.

6) Undgå brug af STORE BOGSTAVER, det opfattes som råben.

Tak for du vil være med til at gøre Egeløvparken et mere aktiv og socialt samfund.

Glemt dit kodeord?

Har du glemt dit kodeord, kan du udfylde formularen herunder, hvorefter du vil få tilsendt et nyt kodeord til din adresse.

Du kan også få et nyt kodeord ved at besøge afdelingsbestyrelsen i åbningstiden.

  1. Loading ...

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Identitetskort som skulle være fra herlev kommune.
Sortemosev-
ej 3C

Ny i forummet
Indlæg: 4
Permalink
Indlæg Identitetskort som skulle være fra herlev kommune.
den: 26 Dec, 2017, 18:59
Citat

Takket være at min hund D 22/12-17 ville den vej som går til syvendehusvej 51 – 53 skal lige skrives at hun lugter dårligheder og ondskab på meget lang afstand – hun gik over imod udgangen til P.pladsen og stoppede imellem de 2 rækker 51 og 53 hjørnet satte næsen i det sne som lå der og viste mig at der lå et skilt , skiltet tog jeg med hjem da der stod Herlev kommune med deres logo og under dette et navn på en kvinde under navnet stod der So.su hjælper , mine alarmklokker gik i gang for jeg kender hjemmeplejen Nord’s kort og det var ikke sådan et vi fandt Hunden og jeg , tog det med hjem og kontaktede hjemmeplejen som kom og hentede det hos mig privat, fik bekræftet at det ikke er deres kort D 23/12-17 så har fortalt nogle herude om det så “rygtet” kunne løbe indtil jeg havde overskud til at komme herind igen , så alle som modtager hjælp fra pleje Nord kig på deres skilt , nu har min hund været dygtig og forhindret nogle i at “liste” rundt , for som de sagde hos pleje nord de ejer ikke kortet og har ingen ansatte af det navn som stod på kortet, de tænkte som jeg hvad skulle det kort herude og hvem har mon tabt dette, vi tænkte begge hmm ikke rart at tænke en tanke man ikke har hold i.
Når vi går rundt ser vi en del os der har hunde og nu håber min hund og jeg selv at ingen har haft ubehagelige oplevelser fra nogen som ikke var hvem de udgav sig for , håber i alle har haft en god jul og at i får et godt nytår.
Hilsen Fra Nanna og ikke mindst min dejlige hund som passer på og vogter i 3C.

Sider: [1]

Mingle Forum by cartpauj

Version: 1.0.34
;
Side indlæst på: 0.048 sekunder.