Retningslinjer for Egeløvparkens forum

1) Vi beder om en pæn og ordentlig tone i forummet. Overholdes dette ikke, forbeholder vi os retten til at slutte tråden og evt. slette indlægget.

2) Alle beboere uanset uanset køn, etnicitet, bopæl og social arv skal kunne forvente samme behandling.

3) Opret ikke to indlæg om samme emne, stil hellere nytilkomne spørgsmål i samme indlæg som du startede debatten i.

4) Placer kun dit indlæg i én kategori. Oprettes samme indlæg flere steder, vil de indlæg med mindst tilknytning til kategorierne blive slettet.

5) Hav tålmodighed. Forum er ikke chat, og du skal ikke svare i eget indlæg blot for at opdatere.

6) Undgå brug af STORE BOGSTAVER, det opfattes som råben.

Tak for du vil være med til at gøre Egeløvparken et mere aktiv og socialt samfund.

Glemt dit kodeord?

Har du glemt dit kodeord, kan du udfylde formularen herunder, hvorefter du vil få tilsendt et nyt kodeord til din adresse.

Du kan også få et nyt kodeord ved at besøge afdelingsbestyrelsen i åbningstiden.

  1. Loading ...

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Hetz på dyrene.
Sortemosev-
ej 3C

Ny i forummet
Indlæg: 4
Permalink
Indlæg Hetz på dyrene.
den: 16 Sep, 2017, 11:45
Citat

Hej til alle beboer herude, et “lille” opstød fra en hunde ejer.
Seriøst er jeg træt af at der køres en dårlig stemning på dyrene herude , når man går i området og ser hvor meget menneske skabt affald som flyder herude , vil jeg gerne skrive at dem på 2 ben har heller ikke 3 km mellem hver skraldespand og sidst jeg brugte en af dem så jeg ingen tænder , så de bider altså ikke !!!!
Dem på 2ben må også gerne bruge dem , jeg har i mange år samlet glas skår op i sandkasser og i græsset på den plæne med svævebane og trampolin så børnene og børnebørn og oldebørn og besøgende børn ikke får skåret hænder og fødder i stykker , i dag tog jeg sidste tur rundt , og agter ikke at passe på om der ligger glasskår mere da min hund og jeg fremover går gennem parkerings pladserne og den asfalt sti ved fodboldbanen for at komme ud på Syvendehusvej og gå uden om , går ikke mere gennem og viser de langfingrede at her bor også store hunde som passer på.
Nu må forældre og bedste forældre og dem med besøgende børn selv passe på glasskår , dette kan bevidnes hos varmemesteren at vi – min hund og jeg – har gjort , de ved alle på kontoret at vi har reddet mange børne fingre og fødder ,Dem som siger jeg kan ikke bukke mig ned må have andre til at lufte deres hund/kat ALLE herude skal selv rydde op både 4 ben og 2 ben , 90% af alt som flyder herude er menneskeskabt affald , det har naturens dyr ingen gavn , hvorimod de kan bruge dyrenes men dem SKAL vi selv være ansvarlige som ejere at fjerne , er utrolig ked af at man hagler sådan på dyrene og ikke selv bruger skraldespande eller husker at putte pap og plast i containerne i stedet for at lægge det ved siden af , er de fyldte så vent med at smide ud til der igen er plads , med dette gøres opmærksom på at dyrene er ikke de eneste som sviner.
Hilsen en dyrejer fra nr 3 C.
p.s I behøver ikke svare dette da jeg sjældent er på herinde grundet sygdom , så skal min tid bruges til andet på pc , håber at møde jer herude igen og vi kan tale sammen , dette bliver også mindre når vi ikke kan mødes her i området.

Sider: [1]

Mingle Forum by cartpauj

Version: 1.0.34
;
Side indlæst på: 0.023 sekunder.